ikoni talo

Luotettavat talonmiespalvelut Kirkkonummella

Tilaa talonmies

Talonmiespalvelu auttaa pitämään hyvää huolta kiinteistöstäsi ja sen ulkoalueista vuodenajasta riippumatta. Hoidan mielelläni esimerkiksi erilaiset kunnossapito- ja pihatyöt, hiekoitukset, lumenauraukset sekä muut vastaavat työt. JP. Avuxilta saat kattavat sekä ystävällisellä asiakaspalveluotteella tehdyt talonmiespalvelut nopeasti ja edullisesti Kirkkonummen alueella. Ulkoisten talonmiespalveluiden avulla kotisi tai taloyhtiösi kunnosta on helppo pitää huolta sekä varmistaa kulkuväylien pysyminen avoimina ja turvallisina. Älä anna kotisi tai taloyhtiösi ylläpidon päihittää sinua, vaan hoida kunnossapitotyöt ammattilaisen avulla helposti ja vaivattomasti!

Ota JP. Avux!

Tarvitsitpa talonmiespalvelua sitten taloyhtiöön tai mökille, voin tarjota juuri sinulle sopivan ja edullisen ratkaisun jokaiseen tilanteeseen omista toiveistasi riippuen. Teen talonmiespalvelut sekä mökkitalkkaripalvelut kanssasi läpikäydyn yksilöllisen sopimuksen mukaan, joka sisältää ainoastaan haluamasi ja tarvitsemasi palvelut. Ota siis reippaasti yhteyttä ja pyydä henkilökohtaista palvelua JP. Avuxilta.

Mökkitalkkaripalvelut kesäkotiisi

Tavallisen talonmiespalvelun ohella tarjoan myös mökkitalkkarin palveluita Kirkkonummen, Espoon ja Siuntion alueella sekä tarvittaessa sopimuksen mukaan myös kauempana. Talkkaripalveluni saat tilattua joustavalla aikataululla syrjäisemmällekin mökkitontille. Mökkitalkkari auttaa pitämään huolta kesämökistäsi tai -asunnostasi ulkoalueineen, kun olet itse muualla. Mökkitalkkarin arvo nousee kesämökin tai loma-asunnon koon myötä. Suuret ja arvokkaat loma-ajan asunnot kaipaavat ehdottomasti ammattimaista mökkitalkkaria kiinteistön kunnon säilyttämiseksi. Normaalisti mökkitalkkari tekee yleistä ylläpitoa mökkisi ulkopuolella, huolehtien esimerkiksi lumesta, hiekoituksesta ja pihatöistä. Talven yli tyhjänä pysyvä mökki tarvitsee erityisesti mökkitalkkarin apua, jotta se pysyy ehjänä ja kuivana kevääseen asti. Pidän huolta mökkisi kunnosta puolestasi!