ikoni talo

Remonttipalvelu ja monipuoliset maalaustyöt Kirkkonummen lähiseudulla

Soita ja kysy remonteista

Kiinteistö kuin kiinteistö tulee joskus kaipaamaan uutta väriä pintaan. Vanhat tapetitkin on uusittava silloin tällöin. Tarvitseeko kotisi, kesämökkisi tai taloyhtiösi hieman remontointia? Jos vastaus on kyllä, niin JP. Avuxin ammattitaidolla toteutettu remonttipalvelu Kirkkonummella on ratkaisu kaikkiin ongelmiisi. Yritykseni on erikoistunut erilaisiin ja monipuolisiin kiinteistöjen remonttitöihin, pois lukien märkätilaremontit. Erityisosaamiseni näkyy sisätilaremonteissa, ja myös korkeatasoisesti toteutetut ulko- ja sisätilamaalaukset sujuvat minulta vaivattomasti. Voit ottaa minuun suoraan yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai Yhteystieto-sivulta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja kysyä tarkemmin tarjolla olevista remonttipalveluista, mikäli et löydä vastausta tältä sivulta.

Remontointi, nikkarointi ja pintojen maalaus

Remonttipalvelut ovat tärkeä osa kiinteistön kunnon ylläpitoa. Maalaustyöt ovat luonnollisesti tärkein ja yleisin remontoinnin muoto. Hyvin tehty maalaustyö on tasainen, kaunis ja kestävä. Korkeatasoinen maalipinta suojaa kotisi seiniä elämän pikku kolhuilta ja lialta sekä takaa niille pitkän iän sekä suojan hometta vastaan. Teen normaalisti täyden palvelun maalaustöitä sekä monia muita remonttihommia yksityishenkilöille ja taloyhtiöille.

Remonttipalveluiden ohella minulta sujuu myös muunlainen pienimuotoinen nikkarointi, esimerkiksi laiturien korjaukset ja nostot sekä terassien ja valokatteiden rakentamiset. 

Voit kuitenkin rohkeasti kysyä minulta myös muista remontti- ja rakennushankkeista, sillä pyrin toteuttamaan asiakkaideni toiveet mahdollisimman joustavasti.

Pienyrittäjänä olen keskittynyt kohtaamaan asiakkaani mahdollisimman ystävällisesti ja täyttämään heidän tarpeensa mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Tämä onkin pienyritysten suurimpia vahvuuksia: yksilöllinen ja räätälöity palvelu juuri sinua varten. 


Muistathan, että remontointi on usein kotitalousvähennyskelpoista työtä. Säästät helposti pitkän pennin veroissa, kun ilmoitat remonttityöt veroilmoituksessa. Pääset tarkastamaan kotitalousvähennyksen ehdot ja summat Verohallinnon sivuilta.